LIVRARE GRATUITA IN TOATA TARA. TEl: 0737211435

LIVRARE GRATUITA IN TOATA TARA. TEl: 0737211435

Termeni si conditii

Site-ul lapaket.ro oferă utilizatorilor săi servicii şi pachete de servicii combinate din domeniile telecom, energie, asigurări medicale sau bancare la un preţ accesibil. Site-ul lapaket este operat de Active Power Solutions Srl. Prin utilizarea website-ului www.lapaket.ro, sunteţi de acord să respectaţi şi să va supuneţi următorilor termeni şi condiţii în legătură cu politica noastră de confidenţialitate, precum şi orice alte documente menţionate în acesta. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni de utilizare, nu trebuie să utilizaţi acest site.

Orice noi funcţionalităţi sau instrumente adăugate ulterior fac parte integrantă din Termeni şi Condiţii. Vom actualiza întotdeauna ultima versiune pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a adauga, înlocui sau schimba orice parte din aceşti Termeni şi condiţii adăugând modificările pe site. Este responsabilitatea dumneavoastră de a verifica periodic această pagină pentru eventualele modificări. Prin continuarea accesării acestui site web veţi accepta implicit orice schimbare.

TERMENI DE UTILIZARE ONLINE

Prin acceptarea acestor termeni şi condiţii se confirmă implicit că vârsta dumneavoastră depăşeşte vârstă legală la care puteţi accesa produsele şi serviciile oferite. Pagina de internet: www.lapaket.ro poate fi folosită doar de persoanele majore, care au împlinit 18 ani deţinând capacitatea deplină de a desfăşura acţiuni juridice;

Veţi confirma de asemenea că nu veţi folosi produsele şi serviciile pentru nici o activitate ilegală care ar încalca legile României.

Nu veţi transmite viruşi sau secvenţe de cod de natură distructivă asupra site-ului sau utilizatorilor săi. Orice tentativă de încălcare a acestor Termeni şi Condiţii va duce la încetarea imediată a furnizării serviciilor de către Lapaket si dupa caz implicarea organelor abilitate daca s-a constatat o incalcare a legii.

CONDIŢII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza pe oricine pentru orice motiv, oricând. Acceptând aceste condiţii dumneavoastră declaraţi că înţelegeţi că toate informaţiile schimbate între Active Power Solutions Srl ca furnizor şi dumneavoastră în calitate de client, sunt informaţii confidenţiale şi sunt securizate conform legislaţiei româneşti.

Sunteţi de acord să nu copiaţi, vindeţi sau reproduceţi parţial sau integral orice funcţionalitate sau conţinut al acestui site fără acordul nostru. Termenii şi condiţiile incluse aici cuprind dar nu se vor limita la cele menţionate.

ACURATEŢEA ŞI ACTUALIZAREA INFORMAŢIILOR

Active Power Solutions Srl nu este responsabil dacă informaţia de pe acest site nu este corectă, completă sau actualizată. Conţinutul acestui site este furnizat pentru informare generală şi nu ar trebui să fie folosit în luarea deciziilor fără a consulta mai multe surse de informaţii. Folosirea oricărui conţinut de pe acest site în luarea deciziilor se face pe riscul dumneavoastră.

Ne rezervăm dreptul de a modifica conţinutul permanent dar precizăm că nu avem nici o obligaţie în a actualiza orice informaţie de pe site. Este responsabilitatea dumneavoastră în a verifica toate modificările făcute pe site.

MODIFICAREA PREŢURILOR ŞI SERVICIILOR

Schimbarea preţurilor şi tipului de servicii se va face de câte ori considerăm că este nevoie fără o anunţare prealabilă. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe orice serviciu sau preţ, oricând, fără o notificare în acest sens.

PRODUSE ŞI SERVICII

Utilizatorul, prin acceptarea prezenţilor termeni şi condiţii, împuterniceşte pe Active Power Solutions Srl să îl reprezinte în relaţia cu companiile partenere sau furnizoare.

Există posibilitatea ca anumite produse să fie disponibile exclusiv online. Aceste produse sau servicii pot fi limitate cantitativ sau ca disponibilitate in timp. Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligaţi, să limităm vânzarea produselor şi serviciilor la anumite regiuni geografice în funcţie de înţelegerile pe care le avem cu furnizorii noştri. Toate descrierile produselor/serviciilor dar şi preţurile acestora pot fi schimbate oricând la decizia noastră fără o notificare prealabilă. Ne rezervăm dreptul de a creşte sau reduce preţurile de câte ori considerăm necesar.

Active Power Solutions Srl face eforturi constant pentru a oferi clienţilor săi cele mai mai bune servicii însă nu garantează că acestea vor corespunde calitativ aşteptărilor dumneavoastră. Scopul nostru este de a oferi un standard excelent de serviciu, cu toate acestea, dacă simţiţi că este posibil să nu fie realizat acest lucru, va rugăm să ne anunţaţi. Tratăm cu maximă responsabilitate toate solicitările, şi depunem toate eforturile pentru a le rezolva cât mai repede posibil.

Livrarea produselor de pe site-ul lapaket.ro depinde de stocurile furnizorilor care va vor fi comunicate dupa plasarea respectiv procesarea comenzilor. 

În cazul în care reclamaţia dvs. este cu privire la un furnizor de la care aţi obţinut un Serviciu, atunci ar trebui să adresaţi plângerea direct acelui furnizor.

ÎNCHEIEREA LA DISTANŢA A CONTRACTELOR

În cazul în care se vor încheia contracte la distanţă, condiţiile şi obligaţiile părţilor sunt reglementate de Ordonanţa nr. 130/2000 priving regimul juridic al contractelor la distanţă. Conform art. 7 pct. 1 al acestei ordonanţe Consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Precizam ca în conformitate cu prevederile art. 6 lit. a se stabileste faptul că această ordonanţă nu se aplică în cazul contractelor privind operaţiuni de asigurare şi reasigurare.

PROCEDURA DE RECLAMAŢII

Reclamaţiile referitoare la conţinutul sau funcţionalitatea site-ului lapaket.ro vor fi transmise folosind formularul aflat pe pagină de internet, accesibil la pagina de "contact", prin email la adresa office@lapaket.ro sau de asemenea în scris la adresa Active Power Solutions Srl , Str.Avram Iancu, 322, Floresti, Cluj-Napoca.

Pentru o soluţionare rapidă a reclamaţiei este nevoie ca reclamaţia să conţina unul sau mai multe elemente de identificare de tipul prenumele şi numele reclamantului, e-mail-ul, numărul de telefon, data achiziţionării serviciului, adresa de corespondenţă precum şi descrierea problemelor la care se referă reclamaţia. Toate reclamaţiile vor fi analizate cu responsabilitate şi disponibilitate de către Active Power Solution şi la toate reclamaţiile se va oferi un răspuns în maxim 30 de zile de la data depunerii acestora.

În cazul în care reclamaţia dvs. este cu privire la un furnizor de la care aţi obţinut un Serviciu, atunci ar trebui să adresaţi plângerea direct acelui furnizor.

LIMBA

Limba utilizată în toate comunicările scrise sau electronice între toate părţile implicate este limba română

ACURATEŢEA INFORMAŢIILOR ŞI FACTURAREA

Prin folosirea lapaket.ro sunteţi de acord să ne furnizaţi informaţii complete şi corecte necesare pentru achiziţionarea produselor şi serviciilor oferite. Active Power Solutions Srl este înregistrată în Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal sub nr.617290452290, si opereaza în conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001, pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie