LIVRARE GRATUITA TOATA TARA. TEl: 0737211435

LIVRARE GRATUITA TOATA TARA. TEl: 0737211435

LaPaket, Despre noi


LaPaket.ro este un proiect de sustinere a companiilor romanesti in dezvoltare, initiat de catre Active Power Solutions, integratorul IT&C din cadrul Grupului de firme APS.
Platforma faciliteaza accesul antreprenorilor la debut la oferte comerciale pe care dimensiunea afacerii nu le permite sa le obtina prin negociere directa.

Parteneriatele strategice pe care Grupul APS le-a construit in 18 ani de activitate in Romania ne permit sa oferim companiilor mici si mijlocii pachete eficiente de servicii si produse de baza pentru afaceri, cu cel mai bun pret pe toata perioada lor de valabilitate. Competentele proprii pe care le detinem ne ajuta sa crestem si mai mult valoarea ofertei pe care ti-o facem, prin solutii eficiente de management al afacerii, pe care ti le oferim ca bonus.

Active Power Solutions este o companie antreprenoriala cu prezenta la nivel national si peste 25.000 de clienti in portofoliu. Mai multe informatii despre activitatea si proiectele noastre va invitam sa aflati  pe www.aps.ro